Dani tehničke ispravnosti vozila 2015

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske, stanica za redovni tehnički pregled vozila, a pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, na području cijele Republike Hrvatske, provest će se preventivno – sigurnosna akcija „Dani tehničke ispravnosti vozila 2015“.

Foto: Ilustracija 

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske, stanica za redovni tehnički pregled vozila, a pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog  prometa, na području cijele Republike Hrvatske, provest će se preventivno – sigurnosna akcija „Dani tehničke ispravnosti vozila 2015“. Akcija ima isključivo edukativni i preventivno – sigurnosni karakter, a provodit će se od 23. studenog (ponedjeljak) do 28. studenog (subota) ove godine.

Akcija je temeljena na poticanju vozača da u vremenu provođenja akcije sa svojim vozilom pristupe besplatnom tehničkom pregledu u bilo kojoj stanici za redovni tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj u cilju sigurnog sudjelovanja u prometu, odnosno izbjegavanja prometnih nesreća, uvjetovanih tehničkom neispravnošću vozila. Vozači će se u akciju uključivati dragovoljno, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja u stanicama za tehnički pregled vozila ukazivati će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.

Pozivamo vozače da tijekom slijedećeg tjedna iskoriste mogućnost besplatnog pregleda vozila u stanicama za tehnički pregled vozila.

Veća fotografija

 

          



Stranica