Smrtno stradao u prometnoj nesreći

Jučer, 16. prosinca oko 8.40 sati na kolniku D75 Vrsar-Flengi dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a jedna lakše ozlijeđena.

Foto: Ilustracija  

Jučer,  16. prosinca  oko 8.40 sati na kolniku D75 Vrsar-Flengi  dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a jedna lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnjak upravljao automobilom Citroen, pulske registarske oznake, iz smjera Flengi prema Vrsaru pri čemu nije koristio sigurnosni pojas. U oštrom desnom zavoju, vozač je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se sudario s teretnim automobilom MAN, pulske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 35-godišnjak. Od siline udara, vozač automobila ispao je iz automobila te je od zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije. Za vrijeme obavljanja očevida od 9.20 do 14.40 sati za sav promet bila je zatvorena dionica D 75  te se promet odvijao okolnim cestama.



Stranica