Osumnjičeni za dvije teške krađe

Labinska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 36-godišnjakom utvrdila sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe, od kojih je jedno počinio zajedno 26-godišnjakom. D

Foto: Ilustracija   

Labinska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad  36-godišnjakom utvrdila sumnju da je počinio dva kaznena djela teške krađe, od kojih je jedno počinio zajedno 26-godišnjakom.

Dvojicu muškaraca se sumnjiči da su u noći s 11. na 12. siječnja, u trgovini u Ulici Matije Vlačića u Labinu,  otuđili blagajnički minimum, čime su oštetili 43-godišnjakinju za više stotina kuna. Također, 36-godišnjaka se sumnjiči  da je u večernjim satima 14. siječnja provalio u kiosk u Ulici  Mate Blažine u Labinu, odakle je otuđio za sada neutvrđenu količinu cigareta. Budući je 36-godišnjak tijekom kriminalističkog istraživanja vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, protiv njega se, uz kaznenu prijavu, podnosi i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Obojica osumnjičenika su u večernjim satima 15. siječnja privedeni u pritvorsku jedincu Policijske uprave istarske.



Stranica