Dvije osobe teško ozlijeđene u prometno nesreći

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 26. veljače oko 15 sati, u Ulici Lukovica u Žminju, teško su ozlijeđene dvije osobe.

Foto: Ilustracija 

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 26. veljače oko 15 sati, u Ulici Lukovica u Žminju, teško su ozlijeđene dvije osobe. Nesreća se dogodila kada je 47-godišnjakinja upravljala automobilom Fiat, pulske registarske oznake, kolnikom županijske ceste Križanci – Žminj, u smjeru raskrižja s Ulicom Lukovica. Dolaskom do raskrižja, žena je zadržala smjer kretanja, a da prethodno nije propustila sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska te je pritom oduzela prednost prolaska motociklu BMW R1200GS, riječke registarske oznake, kojim je upravljao 33-godišnjak. Vozač motocikla je zajedno s 19-godišnjom suputnicom pao na kolnik, a uslijed sudara, Fiat je odbačen u Renault, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 38-godišnjak, a koji je bio zaustavljen radi propuštanja vozila.

Zbog zadobivenih ozljeda, 33-godišnji voza motocikla i njegova 19-godišnja suputnica, slovenska državljanka, prevezeni su u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da su teže ozlijeđeni. Protiv 47-godišnje vozačice podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu radi počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica