Privedeni zbog napada

Labinska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 39-godišnjak, 32-godišnjak, 25-godišnjak, 22-godišnjak i 20-godišnjak počinili kazneno djelo teška tjelesna ozljeda (u pokušaju), a da je 39-godišnjak počinio i kazneno djelo prijetnje.

Foto: Ilustracija   

Labinska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 39-godišnjak, 32-godišnjak, 25-godišnjak, 22-godišnjak i  20-godišnjak počinili kazneno djelo teška tjelesna ozljeda (u pokušaju), a da je 39-godišnjak počinio i kazneno djelo prijetnje.

Istraživanjem je utvrđeno da je 39-godišnjak  22. lipnja oko 1.50 sati, u ugostiteljskom objektu u Ulici Mate Blažina u Labinu, prijetio 29-godišnjem muškarcu, nakon čega su ga sva petorica osumnjičenih fizički napali ispred ugostiteljskog objekta, pri čemu su mu nanijeli višestruke lake tjelesne ozljede. Po dolasku policijskih službenika, 20-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao jednog policijskog službenika, a 32-godišnjak je ponovno fizički napao 29-godišnjaka, radi čega su policijski službenici nad njim primijenili sredstva prisile.

Osumnjičeni su uhićeni, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 22. lipnja u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske uz kaznenu prijavu. Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 20-godišnjaka se podnosi i optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica