Teško ozlijeđen u prometnoj nesreći na Fažanskoj cesti

U subotu 9. srpnja 2016. godine oko 4,40 sati na Fažanskoj cesti u Puli dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Foto: Ilustracija  

U subotu  9. srpnja 2016. godine oko 4,40 sati na Fažanskoj cesti u Puli, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba  teško ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 20-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 1,57 g/kg, upravljao automobilom Hyuandai Accent  kolnikom Fažanske ceste, iz smjera Fažane prema Puli.  Izlaskom iz zavoja izgubio je nadzor nad automobilom, uslijed čega je u zanošenju izletio van kolnika, udarilo prednjim dijelom u povišeni rubnjak, a potom  u stablo i prometni znak. Automobil se nakon toga  zarotiralo te stražnjim dijelom udarilo u stablo te se prevrnuo na desnu bočnu stranu i udario u ogradu.

Djelatnici hitne medicinske pomoći, ozlijeđenom 20-godišnjaku pružili su liječničku pomoć na mjestu nesreće te ga prevezli u Opću bolnicu Pula gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 20-godišnjaka podnosi se optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica