Ozlijeđen u prometnoj nesreći

Noćas oko 2,50 sati na cesti Vozilići-Tunel Učka dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak upravljao automobilom Mazda, pulske registarske oznake, iz smjera Vozilića u smjeru Vranje.

Foto: Ilustracija

Noćas oko 2,50 sati  na cesti Vozilići-Tunel Učka dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 32-godišnjak upravljao automobilom Mazda, pulske registarske oznake, iz smjera Vozilića u smjeru Vranje. Dolaskom u mjesto Opatija, vozač je u desnom zavoju uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu prometnu traku gdje se sudario s teretnim automobilom Volvo,  mađarske nacionalne oznake kojem je bilo pridodano priključno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnji mađarski državljanin. U nesreći je ozlijeđen 32-godišnjak te je prevezen u KBC Rijeka. Težina zadobivenih ozljeda zasad nije poznata.

Za vrijeme obavljanja očevida dionica ceste Vranja-Vozilići bila je zatvorena za sav promet od 3,50 sati do 6,25 sati te se promet odvijao obilaznim pravcima.



Stranica