Osumnjičen za osam krađa

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio osam kaznenih djela krađa

Foto: Ilustracija

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio osam kaznenih djela krađa. Muškarca se sumnjiči da je u razdoblju od 7. lipnja do 11. kolovoza, u šest navrata, s bazena u sklopu hotela u Tar-Vabrigi, otuđio bicikli, prijenosno računalo, četiri mobitela i dlanovni medijski uređaj, čime je oštetio 44-godišnjeg litvanskog državljanina, 46-godišnjeg njemačkog državljanina,  49-godišnjakinju, 64-godišnju rusku državljanku, 35-godišnju rusku državljanku, 42-godišnjeg austrijskog državljanina i 18-godišnju nizozemsku državljanku za više tisuća kuna. Također ga se sumnjiči da je u srpnju prošle godine, na plaži hotela u Tar-Vabrigi, otuđio fotoaparat, čime je 35-godišnjeg austrijskog državljanina oštetio za nekoliko tisuća kuna, kao i da je u kolovozu 2013. godine, iz sobe hotela u Tar-Vabrigi, otuđio fotaparat i time oštetio 35-godišnjeg austrijskog državljanina za nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 19. listopada u popodnevnim satima,  priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica