Tučnjava

Pulska je policija jučer oko 13,15 sati zaprimila dojavu o tučnjavi u Koparskoj ulici u Puli. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da se, prije početka nogometne utakmice između NK Istra 1961 i NK Cibalia, više mlađih osoba fizički sukobilo te da su u sukobu dvije osobe u dobi od 20 i 30 godina (pripadnici domaće navijačke skupine) lakše ozlijeđene

 Foto: Ilustracija

Pulska je policija jučer oko 13,15 sati zaprimila dojavu o tučnjavi u Koparskoj ulici u Puli. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da se, prije početka nogometne utakmice između NK Istra 1961 i NK Cibalia, više mlađih osoba fizički sukobilo te da su u sukobu dvije osobe u dobi od 20 i 30 godina (pripadnici domaće navijačke skupine) lakše ozlijeđene. Do sada poduzetim mjerama i radnjama, protiv sedam pripadnika gostujuće navijačke skupine u dobi od 26, 33, 28, 24, 18, 22 i maloljetnim hrvatskim državljaninom te dvojice pripadnika domaće navijačke skupine u dobi od 30 i 20 godina policija je podnijela optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Policijski službenici poduzimaju daljnje mjere i radnje na otkrivanju ostalih počinitelja koji su sudjelovali u narušavanju javnog reda i mira.



Stranica