Osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU istarske su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU istarske su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Naime, policijski službenici su 14. studenog oko 13,10 sati u Krležinoj ulici u Puli, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo uhitili 24-godišnjaka. U trenutku uhićenja, muškarac se nalazio u društvu 19-godišnjakinje koja je kod sebe posjedovala 0.40 grama marihuane.

Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su obavili pretragu stana u kojem osumnjičeni boravi te je pronađeno ukupno 67.10 grama marihuane, za koju je utvrđeno da ju posjeduje radi daljnje preprodaje. Osumnjičeni je jučer, uz kaznenu prijavu, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok se zbog posjedovanja droge protiv 19-godišnjakinje podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.



Stranica