Prijetio policijskim službenicima

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prijetnja.

Foto: Ilustracija

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prijetnja. Naime, 19. studenoga oko 1.10 sati u Ulici Mara Gioseffia u Poreču, policijski službenici su prilikom kontrole uočili automobil Ford, pulske registarske oznake te su ga zaustavili. Vozilom je upravljao 34-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.82 promila. Budući da je muškarac namjeravao nastaviti upravljati s vozilom, policijski službenici su ga uhitili te ih je on počeo vrijeđati i omalovažavati, a potom je pokušao i pobjeći s mjesta događaja. Osumnjičeni je priveden u policijsku postaju, a prilikom policijskog postupanja prijetio je policijskim službenicima smrću radi čega je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 19. studenoga u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 34-godišnjaka je podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.



Stranica