Prijavljen zbog prometng prekršaja

Pazinska je policija zbog prometnog prekršaja sankcionirala 48-godišnjaka. Naime, policijski službenici su jučer, 5. prosinca oko 0,29 sati u mjestu Škropeti zbog krivudanja po cesti zaustavili i kontrolirali automobil Fiat punto, pulske registarske oznake kojim je upravljao 48-godišnjak.

Foto: Ilustracija  

Pazinska je policija zbog prometnog prekršaja sankcionirala 48-godišnjaka. Naime, policijski službenici su jučer, 5. prosinca oko 0,29 sati u mjestu Škropeti zbog krivudanja po cesti zaustavili i kontrolirali automobil Fiat punto, pulske registarske oznake kojim je upravljao 48-godišnjak. Obavljenim nadzorom utvrđeno je da vozač upravlja automobilom pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg. Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, muškarac je uhićen i doveden u prostoriju policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Zbog prometnog prekršaja, muškarac  je 5. prosinca u 12,30 sati priveden na nadležni prekršajni sud koji mu je uz novčanu kaznu od pet tisuća kuna izrekao i zaštitnu mjeru  zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.



Stranica