Ekipa PU istarske pobijedila na odbojkaškom turniru

Foto: Grad Umag

Ekipa Policijske uprave istarske i ove je godine, treći put za redom, pobijedila na odbojkaškom turniru, koji se u subotu, 10. prosinca, održao u Umagu povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

Naime, Grad Umag je pod pokroviteljstvom Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Umaga organizirao peti po redu odbojkaški turnir ''Ti biraš: izaberi Život – La Vita e' una scelta: sceglila''. Turnir se tradicionalno organizira u Mjesecu borbe protiv ovisnosti s ciljem poticanja mladih na aktivno bavljenje sportom kao zdravim izborom borbe protiv ovisnosti. Otvorio ga je gradonačelnik Umaga Vili Bassanese, osvrnuvši se na značaj borbe protiv svih vrsta ovisnosti, a uz gradonačelnika, prisutnima su se obratili i zamjenik gradonačelnika Mauro Jurman, kao i pomoćnik načelnika Policijske postaje Umag-Umago Krunoslav Marin, zahvalivši se igračima na odazivu u ovoliko velikom broju.

Na turniru koji je protekao u ozračju prijateljstva i zabave, sudionici su aktivno dali svoj doprinos borbi protiv ovisnosti te su poslali jasnu poruku zajednici da je život samo jedan te stoga upravo njega treba i odabrati. Sudjelovalo je deset ekipa, i to ekipe ustanova i tvrtki u vlasništvu Grada Umaga, umaških osnovnih škola te ekipe Policijske postaje Umag-Umago i Policijske uprave istarske. Treće je mjesto osvojila ekipa OŠ Galileo Galilei, dok se na pobjedničko postolje ponovno popela ekipa PU istarske, koja je u utakmici za prvo mjesto pobijedila ekipu domaćina Grad Umag.



Stranica