Prijavljen zbog provale u ugostiteljski objekt

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa.

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. Sumnjiči ga se da je 23. veljače oko 2 sata, u Teslinoj ulici u Puli, provalio u ugostiteljski objekt, iz kojeg nije ništa otuđio. Prilikom provale, pravnoj osobi iz Pule nastala je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Budući da je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da 20-godišnjak nije postupio prema presudi prekršajnog suda, kojom mu je izrečena zaštitna mjera udaljenja s područja Pule, Vodnjana i okolnih općina, već se nastavio i dalje odavati skitnji, priveden je na prekršajni sud te mu je određeno zadržavanje u zatvoru do 15 dana. U petak, 24. veljače, 20-godišnjak je predan u pulski zatvor.



Stranica