Priveden zbog teškog ozljeđivanja mladića

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 49-godišnji hrvatski državljanin počinio dva kaznena djela teška tjelesna ozljeda, od čega jedno u pokušaju.

Foto: Ilustracija

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 49-godišnji hrvatski državljanin počinio dva kaznena djela teška tjelesna ozljeda, od čega jedno u pokušaju. Muškarca se sumnjiči da je 23. srpnja oko 4.40 sati, u ugostiteljskom objektu u Savudrijskoj ulici u Umagu, narušavao javni red i mir te uznemiravao skupinu mladića, nakon čega je iz vozila izvadio metalnu polugu i njome u glavu udario 21-godišnjeg slovenskog državljanina. Ozlijeđenom mladiću pružena je liječnička pomoć u bolnici u Izoli, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Napadač je prilikom sukoba  s polugom nasrnuo na još jednog 21-godišnjeg slovenskog državljanina, no on se uspio izmaknuti, prilikom čega je zadobio udarac u ruku.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 24. srpnja u noćnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.



Stranica