Teško ozlijeđen motociklist

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 19. kolovoza oko 16.50 sati, u Porečkoj ulici u mjestu Vrvari, teško je ozlijeđen 69-godišnji njemački državljanin.

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 19. kolovoza oko 16.50 sati, u Porečkoj ulici u mjestu Vrvari, teško je ozlijeđen 69-godišnji njemački državljanin. Nesreća se dogodila kada je 69-godišnjak upravljao motociklom BMW, njemačke registarske oznake te je zbog nedržanja potrebitog razmaka, udario motociklom u zadnji dio automobila Peugeot, pulske registarske oznake, kojim je ispred njega upravljala 51-godišnjakinja, a koja je usporavala radi nailaska na kolonu. Nakon sudara, vozač motocikla je pao na lijevu stranu kolnika, a potom je preko njega prešao zasad nepoznati vozač s nepoznatim vozilom, koji se nakon nesreće udaljio s mjesta događaja. U nesreći je njemački državljanin teško ozlijeđen te je zadržan u pulskoj bolnici. 

U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj u tijeku je kriminalističko istraživanje nad osobom, koju se sumnjiči da je upravljala vozilom koje je napustilo mjesto događaja.



Stranica