Policijski službenici na odbojkaškom turniru obilježili Mjesec borbe protiv ovisnosti

Foto: Grad Umag 

U subotu, 2. prosinca, u sportskoj dvorani OŠ Marije i Line Umag, održan je tradicionalni odbojkaški turnir ''Ti biraš: izaberi život! - La vita è una scelta: sceglila!''. Riječ je o turniru, koju šestu godinu za redom organiziraju Grad Umag i Vijeće za komunalnu prevenciju Grada Umaga, u suradnji s Odbojkaškim klubom Umag povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

Pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Umaga Slaviša Šmalc otvorio je turnir te je istaknuo značaj borbe protiv svih oblika ovisnosti, a uz njega, prisutnima se obratio i zamjenik načelnika Policijske postaje Umag-Umago Darko Paver.

Na turniru je sudjelovalo devet ekipa, od kojih ustanove i tvrtke u vlasništvu Grada Umaga, umaške osnovne škole, Policijska postaja Umag-Umago te Policijska uprava istarska. Treće mjesto osvojila je ekipa Policijske postaje Umag-Umago, drugoplasirana je ekipa Osnovne škole Marije i Line, dok se prijelazni pehar iz Pule vratio u Umag, i to ekipi Grada Umaga.

U okviru turnira, a povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, održana je i prezentacija sjedeće odbojke u organizaciji Udruge ''Pružam ti ruku-Ti porgo la mia mano'', a u suradnji s umaškim ženskim i muškim odbojkaškim klubovima.

Dvjestotinjak sudionika tijekom subote sportom je poslalo jasnu poruku zajednici povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti te Međunarodnog dana osoba s invaliditetom – život je jedan te stoga upravo njega treba i odabrati!



Stranica