Uručene Spomenice domovinske zahvalnosti

Foto: PU istarska

U prostorijama Policijske uprave istarske, danas je održana svečana podjela Spomenica domovinske zahvalnosti. Naime, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović je donijela odluku o dodjeli odlikovanja, kojom se Spomenicom domovinske zahvalnosti, za časnu i uzornu službu, odlikuju slijedeći djelatnici i djelatnice Policijske uprave istarske: Robi Belušić, Sakib Trumić, Andrija Blažević, Igor Justinčić, Jadranka Boras i Đulijana Jerman Kalčić.

Nagrađenim djelatnicima odlikovanja je uručio načelnik policijske uprave Alen Klabot, koji im je čestitao u ime ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i u svoje osobno ime te im je zahvalio na dugogodišnjem profesionalnom i odgovornom odnosu prema poslu. ''Vašom uzornom službom i postignutim rezultatima zaslužili ste ovo visoko odlikovanje. Priznanje je to za vaš doprinos ugledu policije u cjelini.  Upravo je to naše određenje i smjer u kojem želimo ići, približiti policiju našim građanima i svojim odgovornim,  visokoprofesionalnim i časnim pristupom poslu, vratiti vjeru naših građana u policiju'' istaknuo je načelnik Klabot.

U ime svih odlikovanih, prisutnima se obratio načelnik Sektora upravnih i inspekcijskih poslova Robi Belušić, koji je istaknuo kako će im ovo odlikovanje svakako biti poticaj da se još više trude za dobrobit policijske uprave i svih građana. ''Ponosni smo što smo zaslužili primiti ovakvu nagradu za svoj rad.  Svi smo mi ovdje dugo u službi, volimo svoj posao i još ga uvijek obavljamo s jednakim žarom'' naglasio je načelnik Belušić i zahvalio na dobivenim priznanjima.



Stranica