Zatečen prilikom prodaje droge

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila sumnju da je 31-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Foto: Ilustracija  

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila sumnju da je 31-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Naime, 27. svibnja oko 3.25 sati, u Ulici Boškovićev uspon u Puli, policijski službenici primijetili su muškarca, za kojeg se posumnjalo da se bavi preprodajom droge, u društvu s još dvije osobe. Nakon što su se policijski službenici predstavili službenim značkama, 31-godišnjak je počeo bježati s mjesta događaja, no policijski službenik ga je ubrzo sustigao te je muškarac uhićen i priveden u policijsku postaju. Kod sebe je prilikom zaticanja imao nekoliko paketića s ukupno 5.1 grama amfetamina, dok su pretragom njegovog doma policijski službenici pronašli još 0.5 grama amfetamina i 372 grama duhana.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 27. svibnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok će policija u svezi pronađenog duhana dostaviti obavijest nadležnom carinskom uredu.



Stranica