Nesreće na radu

U Medulinu, Bujama i Labinu su u periodu od 24. do 26. svibnja  zabilježene tri nesreće na radu u kojima su tri muškarca teško ozlijeđena

Foto: Ilustracija
 
U periodu od 24. do 26. svibnja su u Medulinu, Bujama i Labinu zabilježene tri nesreće na radu u kojima su tri muškarca teško ozlijeđena.
 
Prvi slučaj zabilježen je u petak oko 8 sati u Ulici Munida u Medulinu, kada je 37-godišnjak prilikom izvođenja građevinskih radova na školi, u jednom trenutku pao s ljestava s visine od oko 2 metra. Pružena mu je pomoć u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.
 
Potom u  subotu  oko 9 sati u mjestu Krasica kraj Buja, 25-godišnji djelatnik je  prilikom izvođenja građevinskih radova na bazenu, u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao u odvodni kanal uz bazen. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.
 
U nedjelju oko 11,40 sati na gradilištu u Svetoj Marini kraj Raše, 32-godišnjak je prilikom montiranja skele na kući u izgradnji, u jednom trenutku pao sa skele s visine od oko 2  metra. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u OB Pula gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

Stranica