Bježao, prijetio i udario policijskog službenika

Osumnjičeni muškarac je danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 31-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela prijetnja i prisila prema službenoj osobi.

U ponedjeljak, 6. rujna oko 9.10 sati, policijski službenik je u Tomasinijevoj u Puli primijetio automobil Fiat, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 31-godišnjak. Policijski službenik prepoznao je muškarca kao osobu koja nema položen vozački ispit, a već nekoliko puta je zatečen u vožnji. Nakon što mu je policijski službenik priopćio da je uhićen, muškarac je počeo bježati prema, pri čemu je policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje. Kada ga je policijski službenik sustigao kod sportske dvorane, muškarac ga je udario po ruci i nastavio bježati, no na raskrižju Palladiove i Tomasinijeve ulice zaustavio ga je policijski motorist, kojem je 31-godišnjak također uputio ozbiljne prijetnje i ponovno pokušao pobjeći, no policijski službenici su ga uz uporabu sredstava prisile priveli u policijsku postaju.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Stranica