Policija poziva svjedoke prometnih nesreća

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometnih nesreća, koje su se dogodile u Stankovićevoj i Zoranićevoj ulici, policija poziva svjedoke nesreće

Foto: Ilustracija

Policija traži svjedoke prometne nesreće, koja se dogodila 11. listopada oko 21.45 sati u Puli,  u kojoj nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta. Nesreća se dogodila kada je 22-godišnjak upravljao automobilom BMW, pulske registarske oznake, kolnikom Stankovićeve ulice. Dolaskom do raskrižja s Vukovarskom ulicom,  vozač je ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo te se sudario s automobilom Ford Fiesta, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom Vukovarske ulice upravljala 20-godišnjakinja, dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svjetlo.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva svjedoke koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 052 538 739 ili 192 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila pprp.pula@mup.hr.

Isto tako, policija poziva i osobu koja je svjedočila prometnoj nesreći u Zoranićevoj ulici jučer oko 13.40 sati i koja je ostavila podatke o počinitelju na oštećenom vozilu da je javi u Postaju prometne policije Pula-Pola radi davanja više podataka.


 

Stranica