Umaški policajci ugostili mališane iz dječjeg vrtića

Kao zahvalu što su ih lijepo ugostili, policijski službenici dobili su likovne radove, a mališani su za uspješno svladavanje prometnih pravila dobili diplome

Foto: PU istarska/DV ''Girotondo - Vrtuljak'' Umag

Budući da je suradnja između umaških policajaca i obrazovnih ustanova na području Umaga uspješna već godinama, jučer su policijsku postaju posjetili mališani iz dječjeg vrtića ''Girotondo – Vrtuljak''  Umag.

Policijski službenici objasnili su im kako treba ispravno prelaziti cestu pa su djeca to mogla isprobati u dvorištu policijske postaje, a naučili su i što znači zeleno, što narančasto, a što crveno svjetlo na semaforu. Poigrali su se s prometnim znakovima i naučili značenje onih koji su najbitniji za njihovu sigurnost, a posjet policijskoj postaji iskoristili su i fotografiranje na policijskom motociklu.

Kao zahvalu što su ih lijepo ugostili, policijski službenici dobili su likovne radove, a mališani su za uspješno svladavanje prometnih pravila dobili diplome. Njihove tete iz vrtića dobile su promotivni materijal o korištenju autosjedalice koji će pročitati djeci i tako u vrtiću nastaviti njihovu edukaciju o sigurnom sudjelovanju u prometu.
 

Stranica