Otvorene 21. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova

Poslovi koje obavljaju policijski službenici nose sa sobom brojne stresne trenutke te su ovakvi sportski susreti prilika za odmak od svakodnevnih obveza, ali i za jačanje suradnje i zajedništva

Foto: PU istarska
 
U Rovinju su danas otvorene 21. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova. Kao i prethodnih godina, igre imaju međunarodni karakter, s obzirom da na njima osim hrvatskih policijskih službenika, sudjeluju i predstavnici policijskih sindikata iz Njemačke, Mađarske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

 

Oko 600 sudionika u sljedeća tri dana isprobat će svoje vještine u malom nogometu, odbojci na pijesku, street balu, tenisu, stolnom tenisu, kuglanju, pikadu, šahu i streljaštvu. Policijskim službenicima bit će to prilika za opuštanje i odmak od svakodnevnih zahtjevnih zadaća koje nerijetko sa sobom nose i stres. Osim toga, moći će razmijeniti iskustvo, stvoriti nove profesionalne kontakte i jačati zajedništvo, a što će svakako doprinijeti boljoj suradnji i kvalitetnijem obavljanju policijskog posla.

Stranica