eRedomat: online naručivanje od sada moguće i u Rovinju

Molimo korisnike aplikacije da poštuju pravilo jedna punoljetna osoba – jedan broj te da se poštuje vrijeme naručivanja, a u slučaju spriječenosti da termin otkažu kroz aplikaciju kako bi ga mogao preuzeti netko drugi

Foto: Ilustracija
 
Kako bi se izbjeglo čekanje u redovima, Policijska uprava istarska uvela je uslugu eRedomata i u rovinjsku policijsku postaju.
 
Naime, zahvaljujući donaciji Turističke zajednice grada Rovinja, u policijsku postaju je u travnju pristigao uređaj redomat, na kojem su građani mogli neposredno preuzeti redni broj za pojedinačne usluge. Od jučer je građanima dostupna i mogućnost rezervacije rednog broja putem pametnih telefona ili računala.
 
Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz par koraka na vrlo jednostavan i brz način građani mogu rezervirati svoj termin kada im to najbolje odgovara.
 
Molimo korisnike aplikacije da poštuju pravilo jedna punoljetna osoba – jedan broj te da se poštuje vrijeme naručivanja, a u slučaju spriječenosti da termin otkažu kroz aplikaciju kako bi ga mogao preuzeti netko drugi.
 
Ukoliko putem aplikacije više nije moguće rezervirati termin za određeni dan, neka vas to ne obeshrabruje jer će se određena količina brojeva i dalje moći preuzeti neposredno na redomat uređaju smještenom na ulazu u policijsku postaju. I za brojeve koje građani tako preuzmu, moći će putem aplikacije za mobilni pristup redomat.mup.hr pratiti red čekanja i vidjeti kada bi mogli doći na red tako da ne trebaju cijelu vrijeme čekati u prostorijama policije.
 
Podsjećamo da za pojedine usluge građani ne trebaju više dolaziti u policijsku upravu ili policijsku postaju pa tako korištenjem e-Usluge MUP-a RH iz udobnosti svog doma mogu podnijeti zahtjev za novu putovnicu i vozačku dozvolu, a mogu zatražiti i da im se ti dokumenti, ako se izrađuju u redovnom postupku, dostave na kućnu adresu tako da i na taj način izbjegnu čekanje u redu.

Priopćenja