Udario autom u policijsko vozilo i pobjegao

Policijski službenici tragaju za počiniteljem koji je udario u policijsko vozilo i nakon toga pobjegao s mjesta događaja

Foto: Ilustracija

Jučer oko 21.35 sati kod naselja Sv. Ivan na području Buzeta policijski službenik je prilikom kontrole prometa primijetio automobil, na koji je bila postavljena nepripadajuća registracijska oznaka. Vozač se oglušio na svjetlosne i zvučne znakove policije da se zaustavi, već je povećao brzinu i nastavio vožnju sve do naselja Sv. Ivan, gdje se zaustavio na suženom dijelu ceste. 

Policijski službenik izašao je iz vozila kako bi obavio kontrolu vozača, no vozač je tada krenuo automobilom prema policijskom službeniku te je on, kako bi izbjegao nalet automobila, ušao u službeno vozilo. Nepoznati vozač tada je automobilom udario u službeno vozilo, izgurao ga i udaljio se s mjesta događaja. Policijski službenik u događaju nije ozlijeđen.

Policijski službenici započeli su traganje za počiniteljem te su nedaleko mjesta događaja pronašli navedeni automobil u potoku. Naime, vozač je zbog neprilagođene brzine sletio u zavoju s ceste, a nakon toga je pješice napustio mjesto nesreće.

Policijski službenici obavili su očevid te tragaju za počiniteljem koji je udario u policijsko vozilo i nakon toga pobjegao s mjesta događaja.

Priopćenja