Policija ga zaustavila u prometu, a on prevozio drogu

Osumnjičeni je priveden u pritvorsku jedinicu zbog sumnje da je posjedovao drogu radi daljnje preprodaje

Foto: PU istarska

Policijski službenici Policijske postaje Umag- Umago s ispostavom Buje-Buie dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom te su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici su 31. prosinca oko 21.50 sati u Gospodarskoj ulici u Bujama zaustavili automobil, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 44-godišnjak. Kako je obavljenom kontrolom u automobilu uočena torbica s većom količinom lijekova i više vrećica sa sumnjivom materijom, muškarac je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo.



Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici obavili su pretragu njegovog automobila i kuće, u kojima je pronađeno 150.71 grama amfetamina, 3.07 grama marihuane, 0.59 grama heroina i 560 tableta lijekova koji se nalaze na popisu droga. Osim toga, policijski službenici pronašli su i digitalnu vagu te novac za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu u večernjim satima 1. siječnja priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Priopćenja