Osumnjičen za pokušaj ubojstva i kaznena djela iz domene kriminaliteta droga

Muškarac će tijekom jutra biti predan u pritvorsku jedinicu policije

Foto: Ilustracija

Porečka policija je dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 33-godišnjak počinio kaznena djela ubojstvo (u pokušaju), omogućavanje trošenja droga i neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Njega se sumnjiči da je 21. travnja oko 5 sati u prizemlju zgrade u ulici Tina Ujevića u Poreču, nakon verbalnog sukoba i naguravanja, nekoliko puta udario 32-godišnjaka, a potom ga oštrim predmetom ozlijedio. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.
 
Također ga se sumnjiči da je u noći sa 20. na 21. travnja u stanu na području Poreča, trima osobama omogućio trošenje droge, a 18. travnja u večernjim satima preprodao amfetamin državljaninu Bosne i Hercegovine.

Prilikom uhićenja 23. travnja, kod 33-godišnjaka su pronađena dva pvc paketića s amfetaminom bruto težine 3,3 grama namijenjena daljnjoj preprodaji, a prilikom pretrage stana koji koristi osumnjičeni pronađena su još dva pvc paketića amfetamina ukupno bruto težine 89,2 grama, digitalna vaga i aparat za vakumiranje.
 
Muškarac će tijekom jutra biti predan u pritvorsku jedinicu policije.
 

Priopćenja