Odgurnula policijsku službenicu pa dobila kaznenu prijavu

Žena je, uz kaznenu prijavu, zaradila i prijave zbog različitih prekršaja

Foto: Ilustracija

Pulska policija je 12. svibnja oko 23 sata postupala u slučaju narušavanja javnog reda i mira u Štiglićevoj ulici u Puli, kojom prilikom je zatekla 26-godišnjakinju i 38-godišnjaka u vidno alkoholiziranom stanju koji su na ulici vikali jedno na drugo, a potom i na policijske službenike poradi čega su dovedeni u prostorije policije.

Kako je 26-godišnjakinja odbijala bilo kakvu suradnju te je odbijala postupati po naredbama policijskih službenika, policijski službenici su je uz uporabu sredstava prisile doveli u policijsku postaju, gdje je prilikom pregleda odgurnula policijsku službenicu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako žena kod sebe bez valjane liječničke dokumentacije posjeduje sredstvo koje se nalazi na popisu droga.

Policija će 26-godišnjakinju prijaviti radi počinjenja kaznenog djela prisila prema službenoj osobi, a prekršajno će biti prijavljena i zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Zajedno sa 38-godišnjakom, žena će pak biti prijavljena i sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Priopćenja