Otvorene 22. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova

Poslovi koje obavljaju policijski službenici nose sa sobom brojne stresne trenutke te su ovakvi sportski susreti prilika za odmak od svakodnevnih obveza, ali i za jačanje suradnje i zajedništva

Foto: PU istarska

U Rovinju su danas otvorene 22. sportske igre Nezavisnog sindikata djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova. Kao i prethodnih godina, igre imaju međunarodni karakter, s obzirom da na njima osim hrvatskih policijskih službenika, sudjeluju i predstavnici policijskih sindikata iz Njemačke, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Budući da su poslovi koje obavljaju policijski službenici zahtjevni te ponekad mogu biti stresni, ovakvi susreti djeluju pozitivno na policijske službenice i službenike te su temelj za jačanje suradnje.



Velik broj sudionika u sljedeća tri dana isprobat će svoje vještine u malom nogometu, odbojci na pijesku, tenisu, stolnom tenisu, kuglanju, pikadu, belotu, šahu i streljaštvu. Osim ogleda sportskih vještina, bit će to svakako prilika za  razmijenu iskustava, stvaranje novih profesionalnih kontakte i jačanje zajedništvo, a što će svakako doprinijeti boljoj suradnji i kvalitetnijem obavljanju policijskog poziva. 

Sudionicima želimo puno sportske sreće, uz pridržavanje pravila fair playa!                     

Stranica