Privedeni zbog pokušaja ubojstva i sudjelovanja u tučnjavi

Slika /2018/policija mračna.JPG

Policijski službenici priveli su dvojicu državljana Sjeverne Makedonije te je jedan osumnjičen za ubojstvo u pokušaju, a drugi zbog sudjelovanja u tučnjavi

Foto: Ilustracija

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su je 32-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, a da je 38-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije počinio kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi.

Policija je utvrdila kako su dvojica muškarca 13. studenoga oko 2 sata dva puta na području Umaga vozilom Renault, pulske registracijske oznake, presrela automobil Citroen, također pulske registracijske oznake, u kojem su se nalazili 19-godišnjakinja, 23-godišnjak, 26-godišnjak i 29-godišnjak. Nakon što su se zaustavili na benzinskoj postaji u Kolodvorskoj ulici, muškarci iz oba vozila su se međusobno potukli, pri čemu je 32-godišnjak oštrim predmetom ozlijedio 26-godišnjaka i 29-godišnjaka.

Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je 26-godišnjak lakše ozlijeđen, dok je 29-godišnjak zadobio teže ozlijede.

Osumnjičeni 32-godišnjak i 38-godišnjak su se udaljili s mjesta događaja nakon sukoba, no policijski službenici su ih uhitili istog dana te su ih 14. studenoga u prijepodnevnim satima priveli u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.  
 

Stranica