Zaražen virusom Covid-19 krenuo u trgovinu

Slika /2020/covid-19.jpg

Policijski službenici prijavit će muškarca koji je zaražen virusom Covid-19 krenuo u trgovinu, a pritom je u automobilu prevozio zdravu osobu

Foto: Ilustracija

Djelatnici pulske policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 34-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo širenje i prenošenje zarazne bolesti.

Policijski službenici Postaje prometne policije Pula-Pola zaustavili su prilikom kontrole prometa 31. listopada oko 17.30 sati na županijskoj cesti 5119 u Medulinu automobil Fiat, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 34-godišnjak. Muškarac se uputio u trgovinu, no obavljenim provjerama policijski službenici utvrdili su kako mu je određena mjera izolacije i liječenja od kuće, s obzirom da je pozitivan na virus Covid-19. Budući da je njegovim izlaskom iz kuće nastala opasnost od širenja zarazne bolesti među ljudima, a s njim se u vozilu nalazila još jedna osoba, koju je na taj način doveo u opasnost, policija će protiv 34-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica