Poziv na razgovor kandidatima koji su se prijavili na oglas za prijam namještenika

PU istarska poziva na razgovor kandidate koji su se prijavili na oglas za radno mjesto skladištara namirnica

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika u radni odnos na određeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu istarsku objavljuje poziv na razgovor kandidatima/kandidatkinjama koji/e su podnijeli/e pravovremene i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa objavljenog 14. studenog 2019. godine na web stranicama Policijske uprave istarske i na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje za radno mjesto:

Služba materijalno - financijskih poslova, mjesto rada Pula
Skladištar namirnica – 1 izvršitelj
 
Razgovori će se održati  20. i 21.  siječnja 2020. godine (ponedjeljak i utorak) s početkom u 9 sati u Policijskoj upravi istarskoj, Trg Republike 1, mala sala, III kat.

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz oglasa, bit će obaviješteni i osobno telefonskim putem. 

Osoba koja nije podnijela pravovremenu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas, o čemu će joj biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatra kandidatom prijavljenim na oglas.
 

PRAVILA RAZGOVORA (INTERVJUA)

Po dolasku na razgovor (intervju), od kandidata/kinje će biti zatražena odgovarajuća identifikacijska isprava radi utvrđivanja identiteta.

Kandidat/kinja koji/a ne može dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane oglasom kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na oglas za radna mjesta, ne mogu pristupiti razgovoru.

Komisija kroz razgovor (intervju)  s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata za rad u državnoj službi te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Rezultati razgovora (intervjua) ocjenjuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat zadovoljio na intervjuu ako je dobio najmanje 5 bodova.


VEZANA VIJEST: Oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme
 
 
 
 

Stranica