Osumnjičen za tri kaznena djela

Slika /2018/policajka i marica.JPG

Počinitelj je prijetio ženi ne bi li otežao daljnji kazneni postupak te je otuđio automobil i dovezao se s njim iz Pazin do Pule

Foto: Ilustracija
 
Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela sprječavanje dokazivanja, neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari i krađa

Muškarca se sumnjiči da je 18. siječnja na kućnoj adresi, a potom i telefonski, prijetio smrću 25-godišnjakinji kako bi spriječio dokazivanje u kaznenom postupku koji se vodi protiv člana njegove obitelji.
 
Također je utvrđeno kako je 16. veljače u poslijepodnevnim satima iz dvorišta u Slokovićima kraj Pazina otuđio otključani automobil Peugeot Partner, pulske registracijske oznake, sivo plave boje, u vlasništvu 70-godišnjaka. S navedenim automobilom dovezao se do Pule te ga je ostavio na šumskom području na Valdebeku, a iz vozila je otuđio alat, štap za pecanje i druge predmete.
 
Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističko istraživanja, jučer u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.
 

Stranica