Dovršene kriminalističke obrade – kazneno djelo krađa i teška krađa provaljivanjem

Rovinjska je policija provedenom kriminalističkom obradom nad 17-godišnjakom iz Rovinja utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da je 28. svibnja 2009. godine u Rovinju u ulici 43. istarske divizije iz dvorišta obiteljske kuće ukrao moped marke kymco oštetivši pritom 29-godišnjakinju za desetak tisuća kuna. Nakon provedene kriminalističke obrade protiv 17-godišnjaka slijedi podnošenje posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Puli .Ukradeni moped je vraćen vlasnici.

Rovinjska je policija provedenom kriminalističkom obradom nad 17-godišnjakom iz Rovinja utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo krađe. Osnovano se sumnja da je 28. svibnja 2009. godine u Rovinju u ulici 43. istarske divizije  iz  dvorišta obiteljske kuće ukrao moped marke kymco oštetivši pritom 29-godišnjakinju za desetak tisuća kuna. Nakon provedene kriminalističke obrade protiv 17-godišnjaka slijedi podnošenje posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Puli .Ukradeni moped je vraćen vlasnici.

Pazinska je policija provedenom kriminalističkom obradom nad dvojicom mladića u dobi od 16 i 18 godina utvrdila osnovanu sumnju  da su u mjesecu prosincu  2008. godine  počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da su u Pazinu u ulici Jurja Dobrile provalili u prostorije dvorane pazinskog kolegija klasične gimnazije i iz unutrašnjosti ukrali mobitel i dvije torbice s novcem i osobnim dokumentima nakon čega su  s  bankomata podignuli novčani iznos od 1 900 kuna. Nakon provedene kriminalističke obrade protiv obojice slijedi podnošenje posebnog izvješća Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Puli.


Stranica