Tri osobe privedene zbog zlouporabe opojnih droga

Djelatnici Odsjeka kriminaliteta droga PU istarske su, temeljem prethodniih operativnih saznanja, u ponedjeljak, 27. srpnja u 19.30 sati u ulici Giardini u Puli zatekli i uhitili 32-godišnju slovensku državljanku i 31-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporaba opojnih droga.

Djelatnici Odsjeka kriminaliteta droga PU istarske su, temeljem prethodniih operativnih saznanja, u ponedjeljak, 27. srpnja u 19.30 sati u ulici Giardini u Puli zatekli i uhitili 32-godišnju slovensku državljanku i 31-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporaba opojnih droga. U sklopu kriminalističke obrade, temeljem naloga Istražnog centra Županijskog suda u Puli, izvršena pretraga osobe u kojoj  je kod 31-godišnjaka pronađen mobitel za koji se sumnja da potječe od počinjenja kaznenog djela, a  kod slovenske je državljanke  pronađeno ukupno 3 grama opojne droge heroin zapakirane u 11 pvc vrećica, mobitel i novčani iznos od nekoliko tisuća kuna. Nakon provedene kriminalisitičke obrade oboje su u popodnevnim satima 28. srpnja u 15 sati uz adekvatnu kaznenu prijavu privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Puli.
 

Porečka je policija u ponedjeljak, 27. srpnja u 21.30 sati u Poreču, u ulici Mate Vlašića  u prostoriji trgovačkog centra zatekla  i uhitila  dvojicu mladića u dobi od 28 i 29 godina s područja Poreča. U trenutku zatjecanja 28-godišnji mladić je dragovoljno izručio policijskim službenicima ukupno 1,4 grama opojne droge heroina zapakiranih u 7 pvc paketića, dok je 29-godišnji izručio  injekciju sa sadržajem heroinske otopinu zapremnine 60 ml i tri tablete lijeka heptanona. Nakon provedene kriminalističke obrade protiv 29-godišnjaka slijedi podnošenje adekvatne kaznene prijave redovnim putem, a  28-godišnjak je uz adekvatnu kaznenu prijavu priveden u večernjim satima 28. srpnja u Istražni centar Županijskog suda u Puli.



Stranica