Tri osobe teže ozlijeđene u prometnim nesrećama kraj Buzeta i Rovinja

U petak, 14. kolovoza oko 7 sati u mjestu Čiritež, dogodila se prometna nesreća od čije je posljedice jedna osoba zadobila teške, a jedna lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnjak s područja Buzeta upravljajući osobnim automobilom marke seat ibiza, pulskih reg. oznaka iz smjera Buzeta u smjeru Lupoglava u desnom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom

U petak, 14. kolovoza oko 7 sati u mjestu Čiritež, dogodila se prometna nesreća od čije je posljedice jedna osoba zadobila teške, a jedna lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnjak s područja Buzeta upravljajući osobnim automobilom marke seat ibiza, pulskih reg. oznaka, iz smjera Buzeta u smjeru Lupoglava, u desnom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika, prednjim kotačem zahvatio rubnjak, pri čemu je u  bočnu stranu automobila marke seat udario osobni automobil marke fiat punto, riječkih reg.oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 51-godišnjak iz Rijeke. U prometnoj nesreći 51-godišnjak je zadobio lakše ozljede dok je teške tjelesne ozljede zadobio 27-godišnjak koji  je zadržan  na liječenju u KBC Sušaku.
 

U nedjelju, 16. kolovoza oko 3.20 sati nedaleko mjesta Čiritež, dogodila se prometna nesreća od čije je posljedice teške ozljede zadobio vozač motocikla. Nesreća se dogodila kada je 28-godišnjak upravljajući motociklom marke kawasaki, pulskih reg. oznaka iz smjera Lupoglava u smjeru Buzeta uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom i udario u stup prometnog znaka, a potom u metalnu zaštitnu ogradu. U prometnoj nesreći 28-godišnjak je zadobio teške ozljede zbog kojih je zadržan u KBC Sušaku.

 

U nedjelju, 16. kolovoza oko 18 sati u ulici Carducci u Rovinju, dogodila se prometna nesreća od čije je posljedice teške ozljede zadobio putnik na mopedu. Nesreća se dogodila kada je 18-godišnjak s područja Buzeta upravljajući mopedom marke piaggio, pulskih reg. oznaka u suprotnom odnosno zabranjenom smjeru oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu marke renault modus, talijanskih reg.  oznaka kojim je upravljao 54-godišnji talijanski državljanin, te je došlo do udara prednje strane osobnog automobila u bočnu stranu mopeda. U prometnoj nesreći teške ozljede zadobio je 18-godišnji putnik na mopedu koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na liječenju u Općoj bolnici Pula.



Stranica