Privedeni u zatvor zbog vožnje pod zabranom i utjecajem opojnih sredstava

Slika PU_I/vijesti/2009/08/policija01.jpg

Djelatnici pulske prometne policije su u petak, 21. kolovoza oko 19.30 sati na raskrižju Dalmatinove i Švalbine ulice, zatekli i uhitili 25-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke Mazda, pulskih reg.oznaka iako mu je izrečena zabrana upravljanja „B“ kategorijom i pod utjecajem opojnih droga. Nakon provedene prekršajne obrade, rješenjem Prekršajnog suda priveden je, oko podneva, 22. kolovoza u zatvor.

Djelatnici pulske prometne policije su u petak, 21. kolovoza oko 19.30 sati na raskrižju Dalmatinove i Švalbine ulice, zatekli i uhitili  25-godišnjaka iz Pule koji je upravljao osobnim automobilom marke Mazda, pulskih reg.oznaka iako mu je izrečena zabrana upravljanja „B“ kategorijom i pod utjecajem opojnih droga. Nakon provedene prekršajne obrade, rješenjem Prekršajnog suda  priveden je oko podneva 22. kolovoza  u zatvor.

 U nedjelju, 23. kolovoza oko 12.45 sati u naselju Štinjan, zatekli su i uhitili 24-godišnjaka iz Pule koji je upravljao osobnim automobilom marke zastava jugo, pulskih reg. oznaka pod utjecajem alkohola od 2.43 g/kg i opojnih droga. Nakon prekršajne obrade priveden je u jutarnjim satima 24. kolovoza u zatvor .


Stranica