Sigurno i vješto u prometu

Slika PU_I/vijesti/2009/09/vješto u prometuw.jpg

U periodu od 8. do 10. rujna je na Trgu 1.maja u Puli, M.Tita u Rovinju i poligonu auto škole u Labinu, održana preventivna aktivnost pod nazivom „Sigurno i vješto u prometu“ u organizaciji Auto klubova te Policijskih postaja Pula, Rovinj i Labin.


Foto
: PU istarska
U periodu od 8. do 10. rujna je na Trgu 1.maja u Puli,  M.Tita u Rovinju i poligonu auto škole u Labinu, održana preventivna aktivnost pod nazivom „Sigurno i vješto u prometu“ u organizaciji Auto klubova  te Policijskih postaja Pula, Rovinj i Labin.

 Za djecu je napravljen mali prometni poligon sa zebrama, semaforima, prometnim trakama gdje su ista trebali kroz igru obaviti određene zadatke pod budnim okom HAK-ovaca i policajaca. Svrha prometno odgojne aktivnosti bila je zajedno učiti, steći osnovna znanja o prometu a na kraju i podijeliti prigodne darove djeci.

To je ujedno bila i prilika kako bi se sve prisutne, a posebno vozače podsjetilo na tisuće mališana koji svakoga dana odlaze i vraćaju se iz škole, vrtića, prolazeći prometnicama izlažu se opasnostima koje vrebaju u prometu.

Učinimo sve kako bi njihovo putovanje bilo što sigurnije !!!



Stranica