Puštena u rad vertikalna podizna platforma

Slika PU_I/vijesti/2009/09/IMG_5325w.jpg

u sjedištu PU istarske načelnik PU g. Loris Kozlevac pustio je u rad vertikalnu podiznu platformu - lift za potrebe osoba s invaliditetom i smanjene pokretljivosti te u kratko prezentirao način rada.

Foto: PU istarska
Danas 23. rujna u sjedištu PU istarske načelnik PU g. Loris Kozlevac pustio je u rad vertikalnu podiznu platformu - lift za potrebe osoba s invaliditetom i smanjene pokretljivosti te u kratko prezentirao način rada.
 
Na prezentaciji su uz načelnika PU istarske g. Lorisa Kozlevca nazočili pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo Grada Pule gđa Silvija Hrelja, pročelnik Kabineta župana g. Miodrag Čerina, pomoćnik pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu g. Damir Ravnić, pročelnik Upravnog odjela za održivi razvoj Istarske županije g. Josip Zidarić i predsjednik Udruge društva osoba s tjelesnim invaliditetom g. Aleksandar Pavlović.
 
Sredstva za projekt osiguranja pristupačnosti osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti prikupljena su iz 3 izvora i to: Grada Pule, Istarske županije i MUP-a RH, Policijske uprave istarske.
 
Cijeli projekt  obuhvaća:  ulazni vjetrobran, automatska vrata, videoparlafon koji je spojen sa referadama upravnih poslova i dežurstvom Policijske postaje Pula, taktilne trake, 2 šaltera za invalidne, slabovidne i osobe oštećena sluha sa komunikacijskim pomagalom, postavljenog orijentacijskog plana i  elemenata pristupačnosti za svladavanje visinskih razlika vertikalnom podiznom platformom.
 


Stranica