Izvješće o stanju na istarskim prometnicama, dana 10. veljače

Slika PU_I/vijesti/2010/zimski uvjeti-w10.2.jpg

Tijekom jučerašnjeg dana 10. veljače na istarskim prometnicama evidentirano je 15 prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s povrijeđenim osobama u kojima je pet osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede te 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom. U dvije prometne nesreće utvrđeno je da su vozači bili pod utjecajem alkohola. Sve prometne nesreće koje su se dogodile tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se na mokrim i skliskim kolnicima ili kolnicima prekrivenim ugaženim snijegom. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i padalina (kiša,snijeg), promet na pojedinim cestovnim pravcima je bio otežan, a zbog raskvašenog i mjestimice ugaženog snijega kojeg još uvije ima na cestama upozoravamo vozače na povećani oprez u prometu i pridržavanje prometnih propisa.


Foto
: PU istarska

Tijekom jučerašnjeg dana 10. veljače godine na istarskim prometnicama evidentirano je 15 prometnih nesreća, od čega četiri  prometne nesreće s povrijeđenim osobama u kojima je pet  osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede i  11 prometnih nesreća s materijalnom štetom. U dvije prometne nesreće utvrđeno je da su vozači bili pod utjecajem alkohola. Sve prometne nesreće koje su se dogodile tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se na mokrim i skliskim kolnicima ili kolnicima prekrivenim ugaženim snijegom.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i padalina (kiša,snijeg), promet na pojedinim cestovnim pravcima je bio otežan, a zbog raskvašenog i mjestimice ugaženog snijega kojeg još uvijek ima na cestama, upozoravamo vozače na povećani oprez u prometu i pridržavanje prometnih propisa.  



Stranica