Najava akcije "Policija među građanima"

Slika PU_I/akcijapprpw.jpg

U subotu, 27. veljače .2010. godine u vremenu od 10 do 13 sati u Vodnjanu, na Narodnom trgu, policijski službenici postaje prometne policije Pula održat će javnu tribinu – prometno preventivnu akciju „Policija među građanima“.

Foto: Ilustracija
U subotu, 27. veljače 2010. godine u vremenu od 10 do 13 sati u Vodnjanu, na Narodnom trgu, policijski službenici postaje prometne policije Pula  održat će javnu tribinu – prometno preventivnu akciju „Policija među građanima“. Razgovarat će se i družit s građanima poradi razvijanja međusobne suradnje, poticanja na dosljedno poštivanje prometnih pravila u prometu i prometne kulture.

Građane će se upoznati s greškama sudionika u prometu uslijed kojih dolazi do prometnih nesreća i posljedica. Na poziciji će biti izložene i fotografije mjesta događanja teških prometnih nesreća, kao i fotografije preventivnih aktivnosti prometne policije. Posebna pozornost posvetiti će se  djeci i roditeljima kratkom edukacijom- siguran prelazak preko ceste, koristeći improvizirani pješački prijelaz i školski semafor.

 
 


Stranica