Pulska policija otkrila dvojicu provalnika

Slika PU_I/vijesti/2010/kovanicew.jpg

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 34-godišnjakom iz Slavonskog Broda utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Foto: Ilustracija

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 34-godišnjakom iz Slavonskog Broda utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da je dana, 3. ožujka oko 19.30 sati u ulici Mate Balote, u prizemlju samačkog hotela provalio u aparat za tople napitke i ukrao neutvrđenu količinu kovanog novca. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 34- slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela teške krađe provaljivanjem redovnim putem.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom iz okolice Osijeka, utvrđena je osnovana sumnja da je počinio dva  kaznena djela teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da je tijekom noći 28/29. studenog u Vitezićevoj ulici i Radićevoj ulici u Puli provalio u dva caffe bara i potom iz unutrašnjosti ukrao novac i alkoholna pića oštetivši pritom vlasnike za nekoliko tisuća kuna.
 
 

Stranica