Pijani narušavali javni red i prijetili policajcu

Dana 21. ožujka 2010. godine oko 17,30 sati u Rovinju, Istarska 36, dvadesetsedmogodišnji T.H. i dvadesetosmogodišnji G.F., obojica iz Čakovca, su u marketu "Go-go" u alkoholiziranom stanju narušavali javni red i mir..

Dana 21. ožujka 2010. godine oko 17,30 sati u Rovinju, Istarska 36, dvadesetsedmogodišnji T.H. i dvadesetosmogodišnji G.F., obojica iz Čakovca su u marketu "Go-go", u alkoholiziranom stanju narušavali javni red i mir, na način na da su galamili na uposlenike, te vrijeđali kupce i prolaznike. Po dolasku policijske ophodnje, a poradi opasnosti da će nastaviti s takvim ponašanjem, T.H. i G.F. su uhićeni te dovodeni u prostorije Policijske postaje Rovinj. Dolaskom u prostorije policijske postaje, T.H. i G.F. su počeli vrijeđati policijske službenike, a u jednom trenutku T.H. izrekao je prijetnje smrću policijskom službeniku.
Protiv obojice počinitelja slijedi podnošenje optužnog prijedloga iz čl.6 ZOPJRM-a, a protiv T.H. slijedi podnošenje kaznene prijave zbog počinjenog kaznenog djela "Prijetnje".


Stranica