Najava akcije "Policija među građanima" u Fažani

Slika PU_I/vijesti/2010/policija među građanima.jpg

Najavljena akcija "Policija među građanima" koja se trebala održati u subotu, 24. travnja od 10 do 13 sati na rivi u Fažani, nije održana zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Ovim putem najavljujemo da će se akcija održati dana 09. svibnja 2010. godine. Od 10,00 do 13,00 sati, policijski službenici PPrP Pula i PP Pula održat će prometno preventivnu akciju „Policija među građanima“. Razgovarat će se i družiti s građanima poradi razvijanja međusobne suradnje, poticanja na dosljedno poštivanje prometnih pravila u prometu i prometne kulture. Građane će se upoznati s greškama sudionika u prometu uslijed kojih dolazi do prometnih nesreća i posljedicama. Na poziciji biti će izložene i fotografije mjesta događanja teških prometnih nesreća, kao i fotografije preventivnih aktivnosti prometne policije. Posebna pozornost će se posvetiti djeci i roditeljima kratkom edukacijom - siguran prelazak preko ceste, koristeći improvizirani pješački prijelaz i školski semafor.

Foto: Ilustracija
Najavljena akcija "Policija među građanima" koja se trebala održati u subotu,  24. travnja  od 10 do 13 sati na rivi u Fažani, nije održana zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Ovim putem najavljujemo da će se akcija održati dana 09. svibnja 2010. godine.
Od 10,00 do 13,00 sati, policijski službenici PPrP Pula i PP Pula održat će prometno preventivnu akciju „Policija među građanima“. Razgovarat će se i družiti s građanima poradi razvijanja međusobne suradnje, poticanja na dosljedno poštivanje prometnih pravila u prometu i prometne kulture. Građane će se upoznati s greškama sudionika u prometu uslijed kojih dolazi do prometnih nesreća i posljedicama. Na poziciji  biti će izložene i fotografije mjesta događanja teških prometnih nesreća, kao i fotografije preventivnih aktivnosti prometne policije. Posebna pozornost će se posvetiti djeci i roditeljima kratkom edukacijom - siguran prelazak preko ceste, koristeći improvizirani pješački prijelaz i školski semafor.


Stranica