U Puli otuđena tri automobila

U jutarnjim satima, 11. svibnja u Puli, u ulici Viktora Cara Emina, nepoznati je počinitelj otuđio zaključan i parkiran osobni automobil marke „Fiat Uno“, pulskih registarskih oznaka u vlasništvu 34-godišnjakinje iz Vodnjana. Materijalna šteta se cijeni na 10.000,00 kuna

U jutarnjim satima, 11. svibnja u Puli, u ulici Viktora Cara Emina, nepoznati je  počinitelj otuđio zaključan i parkiran osobni automobil marke Fiat Uno, pulskih registarskih oznaka u vlasništvu 34-godišnjakinje iz Vodnjana. Materijalna šteta se cijeni na desetak tisuća kuna.

Istog dana, 11. svibnja oko 16 sati s parkirališta u   Fažani u ulici Vladimira Gortana, nepoznati je  počinitelj je otuđio zaključan osobni automobil marke Seat Cordoba, koprivničkih registarskih oznaka,oštetivši pritom 67-godišnjaka iz Koprivnice za petnaestak tisuća kuna.

U večernjim satima u Monvidalskoj ulici   u Puli,  nepoznati je  počinitelj otuđio zaključan osobni automobil marke Fiat Uno, pulskih reg. oznaka u  vlasništvu  38-godišnjaka iz Pule. Ukupna materijalna šteta se cijeni na dvadesetak tisuća kuna.     

 


Stranica