Prijavljen zbog ilegalnog prebacivanja stranog državljanina preko državne granice

Slika PU_I/vijesti/2010/04/granicna_policija.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 39-godišnjakom iz Delnica utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo protuzakonito prebacivanje osobe preko državne granice. Osnovano se sumnja da je on u jutarnjim satima 11. svibnja pokušao protuzakonito prebaciti iz R Hrvatske u R Sloveniju 51-godišnjeg srbijanskog državljanina kojeg je policija ubrzo zatekla između graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 39-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela protuzakonito prebacivanje osoba preko državne granice, a protiv 51-godišnjaka slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice i Zakona o strancima.

Foto: Ilustracija
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 39-godišnjakom iz Delnica utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo protuzakonito prebacivanje osobe preko državne granice. Osnovano se sumnja da je on  u jutarnjim satima 11. svibnja pokušao protuzakonito prebaciti iz R Hrvatske u R Sloveniju 51-godišnjeg srbijanskog državljanina  kojeg je policija ubrzo zatekla između graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv  39-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela protuzakonito prebacivanje osoba preko državne granice, a protiv 51-godišnjaka  slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice i Zakona o strancima.



Stranica