Narušavali javni red i mir prije i za vrijeme odigravanja utakmice

Slika PU_I/vijesti/2010/04/policajac03.jpg

U subotu. 29. svibnja oko 16,30 sati prije održavanja nogometne utakmice na nogometnom stadionu Valbruna između NK Rovinj - NK Vrapče u ugostiteljskom objektu u Balskoj ulici javni red i mir pod utjecajem alkohola narušavalo je četiri navijača NK Vrapče, u dobi od 25, 26, 27 i 30 godina. Oni su na terasi ugostiteljskog objekta galamili i razbijali inventar. Po dolasku policijskih službenika oni su uhićeni i nad njima je provedena prekršajna obrada kojom je utvrđeno da su počinili prekršaj iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je protiv njih podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. Tijekom odigravanja nogometne utakmice između NK Rovinj - NK Vrapče, oko 18.45 sati na nogometnom stadionu, javni red i mir narušavao je 27-godišnji igrač NK Rovinj iz Rovinja na način da je na tribinama igrališta konzumirao alkohol. Alkotestiranjem je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 1,21 g/kg. Protiv njega je podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Foto: Ilustracija 

U subotu. 29. svibnja oko 16,30 sati prije održavanja nogometne utakmice na nogometnom stadionu Valbruna između NK Rovinj - NK Vrapče u ugostiteljskom objektu u Balskoj ulici javni red i mir  pod utjecajem alkohola narušavalo je  četiri navijača NK Vrapče, u dobi od 25, 26, 27 i 30 godina. Oni su na terasi ugostiteljskog objekta  galamili i razbijali inventar. Po dolasku policijskih službenika oni  su uhićeni i nad njima je provedena prekršajna obrada kojom je utvrđeno da su počinili prekršaj iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je  protiv njih podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Tijekom odigravanja nogometne utakmice između NK Rovinj - NK Vrapče, oko  18.45 sati na nogometnom stadionu, javni red i mir  narušavao je  27-godišnji igrač NK Rovinj iz Rovinja na način da je na tribinama igrališta konzumirao alkohol. Alkotestiranjem je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 1,21 g/kg. Protiv njega je  podnijet  optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.
 


Stranica