Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći kod Pazina

Oko 11,10 sati na istarskom ipsilonu, 48-godišnji B.Z. iz Pule upravljao je osobnim automobilom „Suzuki Baleno“ pulskih registarskih oznaka iz smjera tunela Učka prema Puli. Na cestovnom potezu između čvora Ivoli i čvora Cerovlje krenuo je u pretjecanje vozila ispred sebe te je udario u osobni automobil „VW Passat“ pulskih registarskih oznaka

Oko 11,10 sati na istarskom ipsilonu, 48-godišnji B.Z. iz Pule upravljao je osobnim automobilom „Suzuki Baleno“ pulskih registarskih oznaka iz smjera tunela Učka prema Puli. Na cestovnom potezu između čvora Ivoli i čvora Cerovlje krenuo je u pretjecanje vozila ispred sebe te je udario u osobni automobil „VW Passat“ pulskih registarskih oznaka, kojim je u suprotnom smjeru upravljao D.N., 50-godišnjak iz Pule. Od siline udara, „VW Passat“ odbio se u lijevu stranu, gdje je udario u osobni automobil „Hyundai Getz“, karlovačkih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji A.J. iz Zagreba.

U prometnoj nesreći ozljede su zadobili vozač iz automobila „Hyundai Getz“, te suvozačica u tom vozilu, te vozač i putnik iz osobnog automobila „VW Passat“.

Od posljedica zadobivenih ozljeda, oko 16,20 sati u KBC Rijeka preminuo je suvozač iz osobnog automobila „VW Passat“, 67-godišnjak sa područja Poreča.

Vozač i putnici iz osobnog automobila „Suzuki Baleno“ nisu zadobili ozljede.

Istražna sutkinja naložila je vještačenje na sva tri vozila. Protiv B.Z. slijedi podnošenje adekvatne kaznene prijave.



Stranica