Dvije osobe privedene sucu zbog vožnje pod utjecajem alkohola

Slika PU_I/auto_policija.jpg

Noćas, 6. srpnja u 1 sati u Kolodvorskoj ulici u Umagu, uhićen je 47-godišnjak s područja Umaga zbog upravljanja osobnim automobilom marke Seat Cordoba, pod utjecajem alkohola i prije stjecanja prava na upravljanje. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola od 2.28 g/kg. Nakon provedene prekršajne obrade, on je zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama priveden prekršajnom sucu. U Rovinju je dana, 5 srpnja u 17.50 sati nedaleko turističkog naselja VIllas Rubin, 42-godišnji francuski državljanin pod utjecajem alkohola prouzročio prometnu nesreću u kojoj je nastala materijalna šteta. Nesreća se dogodila kada je upravljajući osobnim automobilom marke Peugeot, pod utjecajem alkohola , kolnikom ulice Aleja 30. svibnja dolaskom do raskrižja a ulice G. Giorgijerija, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i prednjim dijelom udario u zadnji dio osobnog automobila marke Škoda Octavia kojim je upravljao 51-godišnjak iz Rovinja. Francuskom je državljaninu alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 3.36 g/kg. Nakon provedene prekršajne obrade, on je zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama priveden prekršajnom sucu. Slijedom iznijetog, upozoravamo vozače da ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola. Budite svjesni kako je vožnja pod utjecajem alkohola VOŽNJA VISOKOG RIZIKA. Budite odgovorni i ne vozite, ukoliko ste pili bilo koje alkoholno piće i u bilo kojoj količini!

Foto: Ilustracija

Noćas, 6. srpnja u 1 sati u Kolodvorskoj ulici u Umagu, uhićen je 47-godišnjak s područja Umaga zbog upravljanja osobnim automobilom marke Seat Cordoba,  pod utjecajem alkohola i  prije stjecanja  prava na upravljanje. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola od 2.28 g/kg. Nakon provedene prekršajne obrade, on je zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama priveden prekršajnom sucu.

U Rovinju je dana, 5 srpnja u 17.50 sati  nedaleko turističkog naselja VIllas Rubin, 42-godišnji francuski državljanin pod utjecajem alkohola prouzročio prometnu nesreću u kojoj je nastala materijalna šteta. Nesreća se dogodila kada je upravljajući osobnim automobilom marke Peugeot, pod utjecajem alkohola , kolnikom ulice Aleja 30. svibnja  dolaskom do raskrižja a ulice G. Giorgijerija, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom  i prednjim dijelom udario u zadnji dio  osobnog automobila marke Škoda Octavia kojim je upravljao 51-godišnjak iz Rovinja. Francuskom je državljaninu alkotestiranjem  utvrđena koncentracija alkohola od 3.36 g/kg. Nakon provedene prekršajne obrade, on je zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama priveden prekršajnom sucu.

Slijedom iznijetog, upozoravamo vozače da ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola.
Budite svjesni kako je vožnja pod utjecajem alkohola VOŽNJA VISOKOG RIZIKA. Budite odgovorni i ne vozite, ukoliko ste pili bilo koje alkoholno piće i u bilo kojoj količini!   


Stranica